Wat zoek je?

Wie wil er nou niet zo lang mogelijk in zijn bed blijven liggen en uitgerust aan de vakantie beginnen? Heerlijk wakker worden en binnen 10 minuten op Schiphol staan. Klaar om op reis te gaan. Nou ik wel hoor! Ik vertel je graag meer over het Park, Sleep & Fly arrangement bij Ibis Schiphol Amsterdam Airport waarmee jij uitgerust aan je vakantie begint!

Ibis Schiphol Amsterdam Airport

Zeker doen: Park, Sleep & Fly Arrangement bij Ibis Schiphol Amsterdam Airport

Vorige week ben ik terug gekomen van een heerlijke vakantie naar Sicilië. Een geweldig eiland waar ik twee weken met huurauto het eiland verkende. Ik kan niet wachten om mijn ervaringen met jullie te delen, toch zullen jullie nog even geduld moeten hebben. We vlogen ’s ochtends vroeg vanaf Schiphol en aangezien ik ’s ochtends het liefst zo lang mogelijk in bed blijf vond ik een hotel op Schiphol wel zo relaxed! Ik koos voor het fijne Ibis Schiphol Amsterdam Airport en maakte gebruik van het fijne Park, Sleep & Fly arrangement.

Je parkeert je auto een dag voor vertrek bij het hotel, overnacht op één van de 644 fijne kamers en reist de volgende dag vliegensvlug met de shuttle naar Schiphol. Op de terugreis neem je de shuttlebus terug naar het hotel en kunt gemakkelijk uitrijden en op weg naar huis. Of je neemt nog een kijkje in het mooie Amsterdam. Bezoek het Rijksmuseum, het Van Gogh Museum of de Dam en ga net als ik eten bij Eddy Spaghetti (zo lekker)!

Eddy Spaghetti Pasta Hotspots Amsterdam

Rise & shine bij Ibis Schiphol Amsterdam Airport

Mijn wekker gaat om half 5, pfff vroeg! Toch stap ik best uitgerust mijn bed uit. Ik ben gisteren, na nog een biertje in de bar, direct in slaap gevallen en heb prima geslapen in het comfortabele, zachte bed. Snel maak ik me klaar en pak mijn spullen bij elkaar, lever ik m’n pasje in bij de fast check out en 3 minuten later zit ik in de shuttlebus. Ontbijten doe ik wel op Schiphol. Weer 10 minuten later stap ik de bus uit en loop ik Schiphol binnen. Wat is dit toch heerlijk makkelijk!

Wil je liever wel ontbijten in het hotel? Dit kan ook bij Ibis Schiphol Amsterdam Airport. Op de bovenste verdieping kun je genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet bestaande uit o.a. verse broodjes, roerei, verschillende soorten beleg, koffie en versgeperst sap.

Fijne superior kamer bij ibis Schiphol Amsterdam Airport
Een superior kamer bij ibis Schiphol Amsterdam Airport
De superior kamer bij ibis Schiphol Amsterdam Airport
Fijne dikke kussens bij ibis Schiphol Amsterdam Airport
De badkamer bij ibis Schiphol Amsterdam Airport

Wat kost een overnachting bij het Park, Sleep & Fly Arrangement van Ibis Schiphol?

Klinkt goed hé, uitgerust op Schiphol Airport aankomen? Maar wat kost zoiets nou eigenlijk bij Ibis Schiphol Amsterdam Airport. De prijs van het Park, Sleep & Fly Arrangement is seizoensgebonden. Logischerwijs liggen de prijzen in het hoogseizoen hoger. Het arrangement wordt al vanaf €84,- per standaard kamer aangeboden. Dit is inclusief 21 dagen parkeren en gebruik van de gratis shuttlebus van en naar Schiphol rijdt. Zelf slaap ik in een superior kamer, deze bevindt zich op de begane grond, is iets ruimer en luxer ingericht en geeft toegang tot de ‘Sweet Lounge’ waar je 24/7 koffie & thee kunt pakken.

Fijne superior kamer bij ibis Schiphol Amsterdam Airport
Take Away Corner ibis Schiphol Amsterdam Airport
Cadeautje van ibis Schiphol Amsterdam Airport

Mijn oordeel over het Ibis Schiphol Amsterdam Airport Hotel

Het hotel is gemakkelijk bereikbaar per auto en met de shuttlebus sta je binnen 10 minuten op Schiphol. Ik werd erg vriendelijk ontvangen, de check in ging snel en mijn kamer was erg fijn. Een modern en comfortabel hotel, met een zacht bed en een functionele badkamer. Een prima kamer voor een pre-vakantie nacht!

Belangrijkste voordelen:

  • Makkelijk te bereiken met de auto
  • De gratis Airport Shuttle service rijdt tussen bijna de hele dag
  • Binnen 10 minuten sta je op Schiphol Airport
  • Ontbijtbuffet van 04:00 uur tot 12:00 uur
  • Een uitgebreide wand met Take Away producten voor onderweg
  • Online inchecken & fast check out

Ik verbleef op uitnodiging in het Ibis Schiphol Amsterdam Airport Hotel. Uiteraard lees je in dit artikel alleen mijn persoonlijke ervaring.

Road to Wander

Dit is de persoonlijke reisblog van Daphne de Vries. Een adrenaline junkie met een enorme passie voor roadtrips. Al vrij jong wist ik dat ik de wereld wilde ontdekken en al mijn reisdromen wilde realiseren.

Daphne