Wat zoek je?

Al geruime tijd werk ik aan mijn reisblog om jou te inspireren met mooie reisroutes, fijne accommodaties, mooie wandelingen en de leukste dingen om te doen op plaats van bestemming. Dit doe ik met veel plezier en ik vind het leuk om te zien en te horen dat jullie dit met veel plezier lezen.

Zoals je misschien wel weet vergt het onderhouden van een reisblog aanzienlijk wat tijd (en ook geld). Om dit te compenseren, maak ik op mijn website gebruik van verschillende affiliate links. Deze links verwijzen naar producten op websites zoals Bol of Roompot. Hoe werkt dat dan? Eigenlijk heel eenvoudig. Jij boekt jouw reis, jouw hotel, activiteit of vlucht of koopt een mooi nieuw product en als dank voor mijn aanbeveling ontvang ik een klein percentage commissie.

Het enige wat je hoeft te doen is op één van de onderstaande links naar de partnersites te klikken (het liefst incognito) en vervolgens iets aan te schaffen. Of je nu het aanbevolen product kiest of iets anders koopt, maakt niet uit, zolang je maar via mijn link de aankoop doet en de website niet tussentijds afsluit. Als je dat wel doet, kan de partnersite niet langer vaststellen dat de aankoop via RoadtoWander.nl is aanbevolen. Wanneer jij je aankoop op deze manier hebt gedaan registreert de partnersite dat wel en krijg ik als dank hierover een kleine vergoeding. Het kost jou helemaal niets extra’s, want je betaald exact hetzelfde als je had gedaan wanneer je direct naar de partnerwebsite was gegaan. Jouw inzet betekent echter ontzettend veel voor mij en ik waardeer het enorm dat je die extra moeite doet!

Dus lees jij met veel plezier mijn blogs op RoadtoWander.nl en wil jij iets terug doen? Steun mij dan door jouw hotels, huurauto’s en vakantie te boeken en reisgidsen en (reis)artikelen te kopen via mijn partnerlinks. Zoals gezegd, uiteindelijk maakt het niet uit wat je boekt of koopt zolang je het maar via het door mij aangeraden linkje doet en (direct) wat aanschaft.

Niet van plan iets te kopen, maar wil je me wel steunen? Koop dan een, drie of hoeveel je maar wilt (fictieve) kopje(s) koffie voor me via Buy me a Coffee, door de QR code onderaan deze post te scannen en te doneren.

Koop jouw spullen via RoadtoWander.nl
32 dingen die ik heb geleerd tijdens mijn jaar in Australië
Road to Wander

Accommodaties

Comfortabele en gezellige accommodaties zijn een van de eerste dingen waar ik naar kijk bij het plannen van mijn reizen. Bijzondere overnachtingen en de mooiste accommodaties kun je hier vinden.

Algemene (reis)producten

Handige reisproducten die je altijd meeneemt tijdens jouw vakanties? Die vind je zeker bij onderstaande webshops.

Auto- en camperhuur

Onbezorgd op vakantie? Dat doe je als jouw auto of camper geboekt is, je verzekeringen geregeld zijn en je jouw vervoer alleen nog maar hoeft op te halen op plaats van bestemming.

Vind goedkope vliegtickets

Een voordeliger vliegticket kan een enorme kostenbesparing zijn. Er zijn heel wat trucjes om de goedkoopste vliegtickets te vinden, zodat jij kan besparen op jouw reis. Begin jouw onderzoek naar voordelige vliegtickets hier.

Openbaar vervoer

Boek jouw trein- of busreis voordelig en kijk alvast waar je wilt parkeren op Schiphol of op plaats van bestemming.

De leukste activiteiten

Wat te doen tijdens jouw vakantie? Bij deze aanbieders vind je de leukste activiteiten, van kookcursussen tot de mooiste fietstochten.

Touroperators & reisaanbieders

Compleet ontzorgd op reis? Boek dan een georganiseerde reis bij een van deze reisaanbieders. Je hebt de keuze uit losse bouwstenen, een pakketreis (met een groep) of een individuele reis.

Kleding

Er is geen slecht weer, alleen slechte kleding. Neem daarom passende kleding mee op jouw reis en je zult hier geen spijt van krijgen.

Bagage

Een fijne reistas, goede koffer of backpack? Die mag niet missen in jouw reisbagage.

Buy me a Coffee

Wil je een kleine donatie doen? Dat kan via buy me a coffee. Scan de QR code en doneer een, drie of hoeveel (fictieve) kopje(s) koffie je maar wilt.