Wat zoek je?

Welkom op de website Road to Wander. Dit is de persoonlijke reisblog van Daphne de Vries. Een adrenaline junkie met een enorme passie voor reizen. Al vrij jong wist ik dat ik de wereld wilde ontdekken en al mijn reisdromen wilde realiseren. Nederland is te klein voor mij en zodra ik de kans had verhuisde ik naar het buitenland. Zuid-Afrika werd mijn tijdelijke thuis tijdens mijn minor en maakte mij pas echt reisverslaafd. Na vele reisjes door Europa was Zuid-Afrika mijn eerste, zelfstandige buitenland avontuur en deed mij beslissen ooit een nog groter avontuur aan te gaan. Een wereldreis! Na prachtige reizen door Amerika en Canada was het in oktober 2013 zover. Ik reisde 6,5 maand de wereld rond en had de tijd van mijn leven. Het waren heerlijke maanden waarin ik kon doen wat ik het liefste doe, de wereld ontdekken!

Caminito del Rey
Daphne op safari Leopard Tours Tanzania

Eind 2017 pakte ik wederom mijn duffelbag en vertrok ik richting Australië. Eerst 1,5 maand in Thailand en vervolgens een heel jaar in Australië. Na een half jaar in Sydney reisde ik met een Landcruiser Prado het hele land door. De outback, de westkust en Tasmanië maakten de meeste indruk.

Naast flashpacker in hart en nieren, houd ik van fotograferen, ben ik Formule1 en voetbalfan en speel ik badminton. Enthousiasme en nieuwsgierigheid staan mij goed en ik ben dol op humor. Ik hou ervan nieuwe plekjes te ontdekken of dit nu in Nederland is of aan de andere kant van deze prachtige aardbol. Ik sluit makkelijk nieuwe vriendschappen en ben intens nieuwsgierig naar de wereld. Deze liefde wil ik graag met jou en andere (toekomstige) reizigers delen. Ik help het liefst andere reizigers bij het verwezenlijken van hun reisdromen, ik inspireer graag en deel met liefde mijn ervaringen over ’s werelds mooiste plekjes. Zodat elke reiziger, net als ik, van al het moois op deze wereld kan genieten en verslaafd raakt aan deze mooie aarde.

Koala langs de Great Ocean Road in Australie
Bezoek de Great Ocean Road als je van Melbourne naar Sydney reist in 24 dagen
Frans Polynesie is een prachtige plek in Oceanië

Bezochte bestemmingen:

Argentinië – Australië – België – Botswana – Brazilië – Cambodja – Canada – Chili (incl. Paaseiland) – Costa Rica – Curacao – Denemarken – Duitsland – Engeland – Frankrijk – Frans Polynesië (Tahiti & Moorea) – Griekenland – Indonesië (Bali) – Italië – Jordanië – Kroatië– Laos – Maleisië (Kuala Lumpur) – Marokko – Namibië – Nicaragua – Nieuw Zeeland – Oostenrijk – Peru – Portugal – Spanje – Slovenië – Tanzania – Thailand – Tsjechië – Turkije – Uruguay – Vietnam – Verenigde Staten (Californië, Utah, Arizona, Nevada, Florida, New York) – Zambia & Zimbabwe (Victoria Falls) – Zuid Afrika – Zweden – Zwitserland

Volg jij mij al?

Naast mijn blog ben ik actief op social media. Volg jij mij al op TikTok, FacebookInstagram, X en Pinterest?

Wil je jouw steentje bijdragen?

Al jaren werk ik aan mijn website om jou te inspireren met de leukste tips en reisverhalen. Dit doe ik met veel plezier en ik vind het leuk om te zien en te horen dat jullie dit met veel plezier lezen. Zoals je misschien weet kost het onderhouden van een reisblog veel tijd en ook geld.

Wil je mij als lezer steunen? In deze blog vertel ik je hoe jij jouw steentje kan bijdragen.

Een van de fotogenieke plekken in Venetie is het uitzicht over het water vanaf Ponte della Peglia
Bezoek Florence als je op vakantie bent in Toscane