Wat zoek je?

Naast mijn eigen blogposts op LiveTheLifeYouLove en de tips en comments op Facebook, Instagram en Twitter ben ik ook een aantal keren genoemd op andere websites. Zo kwam mijn blog naar voren bij de favoriete blogs van andere bloggers, inspireerde ik anderen om hun droomreis te maken en werd ik een aantal keren geïnterviewd.

header2

LiveTheLifeYouLove in de media

  • Expedia Pioneer Daisy zei in maart 2015 over mijn fotoblog van Patagonië: “Haar schitterende foto’s zullen je ervan overtuigen dat je erheen moet. En als je (nog) geen plannen hebt om die kant op te gaan, dan is deze bestemming er zeker een voor je bucketlist”. Begin juni noemde zij mijn blog nogmaals op reisblogs.nl. Ditmaal ging het om mijn blogpost over mijn reis naar Namibië & Botswana.
  • Op 4 april 2015 interviewde Kirsten van Travelaar.nl mij o.a. over mijn wereldreis, mijn favoriete bestemming en mijn tips voor (beginnende) reizigers. Het resultaat mag er zeker zijn!
  • Begin april noemde Linda van Meisje van de Wereld mij als inspiratiebron voor haar Zuid Afrika reis. Hoe leuk is dat! Hopelijk gaat Linda komende september een topreis hebben in Afrika.
  • Op 13 april 2015 noemde Bo van Womanistical.nl mijn blog als één van de leukste Nederlandse reisblogs. Wat een eer! Bedankt lady 🙂
  • Eind april ontving ik van Kirsten van Travelaar de Evaward. Ontstaan als grapje op Twitter, maar uitgegroeid tot een heuse tag in bloggersland. Heb jij de leuke vragen (en antwoorden) al gelezen?
  • Begin mei plaatste Robert van Traveljunks ook een post over mij. Hij interviewde mij over mijn eerste individuele reis, mijn meest verrassende bestemming en wat reizen voor mij betekent. Het is een erg mooi interview geworden!
  • Net voor mijn vakantie begin mei nomineerde Jildou van The Jildou Diaries mij voor de Liebster Award. De award is in het leven geroepen om (nieuwe) bloggers wat extra te promoten en gaat voornamelijk naar bloggers die rond de 200 volgers hebben. Uiteraard ben ik super trots dat Jidou mij genomineerd hebt.

♥ Ben jij een interview of vermelding tegengekomen die ik hierboven nog niet vermeld heb, geef hem dan aan mij door. Ik vind het super leuk deze te ontvangen. Ook ben ik super trots op hoe mijn blog groeit en op hoe het aantal volgers en reacties groeit. Thanks lieve volgers!!

Let op: geen flexibele content geselecteerd